intuitív online ügynökség

Truelite a webszakértő / Kik vagyunk?

Truelite cégtörténelem röviden

2003. A cég megszületésének gondolata. Első CMS rendszerünk fejlesztésének kezdete ekkor még 3 tagos csapatunkkal.

2004. A cég megalapítása. Néhány megrendelés mellett első év éhezés feláldozása a leendő siker oltárán.

2005. Lassú de stabil növekedés év végéig közel 40 weboldalt készítettünk ügyfeleinknek. Mindeközben csapatunk 1 taggal bővülve már 4 fővel dolgozott.

2006. Majd a lovak megindultak. A kiszolgálás folyamatossága érdekében csapatunk 6 főre duzzadt. Év végéig 78 darab weboldalt adtunk át ügyfeleinknek.

2007. Innentől datálódik cégünk nemzetközi szinten való megjelenése. Magyarországon kívül Szlovákia, Csehország, Olaszország, Románia is megtisztelt bizalmával rendszerünk felé. Köszönhetően a CMS többnyelvűségének. (Megjegyzés: jelenlegi rendszerünket 24 nyelven tudjuk biztosítani)

2008. A Truelite főhadiszállásának beindítása Pozsonyban. Válság kezdete a magyar piacon :-( ezért több részletfizetési konstrukció kidolgozása ügyfeleink részére. (Megjegyzés: innen eredeztetjük a jelenleg érvényben levő konstrukcióink születését, természetesen azóta tovább bővülve)

2009. A cég első szemléletváltása. A sok teljesített megrendelés helyett az álláspontunk a "kevesebb de azok profi minőségben legyenek kivitelezve" irányba indult el. Ez volt az első pont amikor nem a vállalkozás vezette a fejlesztést hanem a fejlesztők a vállalkozást.

2010. Szemléletváltásunk pozitívnak bizonyult. Mutatja ezt a sok elégedett partnerünk is. (már nem ügyfelünk)
Partner fogalma a Truelite kézikönyvben: Partnernek tekintjük azt aki megtisztel bizalmával és szakmai hozzáértésünkre bízza Online megjelenését. A partneri kapcsolatnak nincs előre definiált  vége csak kezdete hiszen a partner weboldala a Truelite gyermeke így mint "szülő" igyekszünk figyelemmel kísérni annak fejlődését és minél magasabb szintre való jutását.

2011. Szakmai upgrade-ként lehetne összefoglalni ezt az évet. Végig fejlesztettük magunkat annyi technológiai újdonság érkezett a webfejlesztésbe. Év végén CMS rendszerünk teljes átdolgozásának kezdete a megszerzett tudások birtokában, hogy egy Up-to-Date rendszerrel szolgáljuk ki partnerinket a jövőben.

2012. Szemléletváltás fejlődése - Start tanácsadás bevezetése. A tökéletes igényfelmérés érdekében nem szorítkozunk 1 órás találkákra. Közös gyereket sem ildomos ennyi ismeretség után vállalni. Flörtölne velünk?

2013. Webmester szolgáltatás elindítása. Már nem csak elkészíteni tudjuk oldalát de a tartalmi bővítéséről is gondoskodhatunk. Ne alkalmazzon külön embert ha a szakemberek fele annyiért is megoldják.

2014. A Truelite beolvadt a Webcredit kft.-be mostantól változatlan minőségben Webcredit kft.  - Truelite néven szolgáltatunk. 
 


Szakmai törekvésünk - a webfejlesztés mint meg nem értett művészet

Szívesen látnánk több minőségi weboldalt az interneten. A tizenkettő egy tucat kivitelezésű oldalak a látogatónak nettó vizuális mérgezésnek felel meg. Ugyan kiirtani nem lehet ezeket / nem is szándékunk, de szeretnénk ha ezek a fejlesztők kicsit tovább fejlesztenék magukat, mutassanak valamit amire valóban rálehet mondani, hogy szép munka.

Mi a legjobb út ezen törekvésünkhöz? Nos ha Ön kedves weboldal tulajdonos belátja, hogy nem olcsó és drága weboldalak vannak, hanem ócska és átgondolt weboldalak. Egy átgondolt weboldalnak van célja amiért létrejött. Nem azért jönnek létre, hogy a tulajdonosa otthon a családnak mutogassa hanem, hogy több 100 több 1000 látogató járjon rajta naponta. Termeljen pénzt az a weboldal!

Őszintén megkérdezte valaha egy "drága" weboldalakat készítő cégtől, hogy hogyan fogja ez Önnek megérni? Ha nem akkor kérdezzen rá meglepődik milyen szépen le lehet vezetni a megtérülését egy átgondolt weboldalnak.

Mi az amit a Truelite szakmailag tud biztosítani?


Üzletpolitikánk

A Truelite nem az egyetlen és legjobb webkészítő cég csupán egy a webfejlesztésben nagy tapasztalattal rendelkező csapat. Célunk nem elsősorban a saját CMS rendszerünk értékesítése sokkal inkább egy pozitív partnerkapcsolat kialakítása ügyfeleinkkel.

A Start tanácsadáson megismert igények alapján meglehet, hogy nem a mi rendszerünkre van szüksége (még) ám ez esetben is segítünk megtalálni a legjobb ár/érték arányú megoldást.

Szolgáltatásaink díjait úgy számoltuk, hogy mi az az összeg amit mi is kiadnánk az adott munkáért, így ezek ár/érték aránya optimális.

Nagyra tartjuk minden partnerünk elért sikereit szakmai tapasztalatát cserébe ugyan ezt várjuk el mi is.

"A lehetőség kopogtat, a bölcsesség válaszol."